Ningbo Zhonggao Rubber & Plastics Manufacture Co., Ltd. Yang khusus dalam penyelidikan, produksi, penjualan, dan pengedaran. Kilang yang terletak di Bangunan 13, Jinshi Industrail Park, Zon Perindustrian Binhai Selatan, Ningbo, China., Kini mempunyai kilang moden seluas lebih dari 3000 meter persegi, dengan lebih daripada 100 pekerja, lebih dari 20 kakitangan teknikal kanan.
Produk utama kami adalah: O-ring, X-ring, Y-ring, D-rings, rubber flat washer, ED rings, rubber strips, rubber ball, all type of skeleton oil seal, glyd ring and stepseal, polyurethane oilseal, pneumatic meterai dan semua jenis bahagian getah untuk reka bentuk mengikut permintaan pelanggan. Produk utama menyediakan sokongan dan perkhidmatan profesional untuk: automotif, peralatan pengairan taman, hidraulik, pneumatik, arang batu, jentera, perubatan, perkakasan, peralatan sanitasi, peralatan air, dan industri lain.
Kami mempunyai satu set lengkap peralatan produksi maju dari pemvulkanan hingga pengiriman akhir, dengan piawaian antarabangsa, menggunakan proses produksi maju yang sama, juga memiliki berbagai peralatan pengujian makmal, dapat eksperimen menyeluruh dan menguji pelbagai sifat bahan getah, prestasi produk ujian. Kami mempunyai pasukan teknikal yang paling profesional yang dapat menggabungkan idea anda dan memberikan nasihat profesional terbaik - kami dengan perkhidmatan yang paling profesional dan kualiti yang stabil telah mendapat persetujuan sebulat suara majoriti pelanggan domestik, dan dieksport ke Rusia, Amerika Syarikat, Kanada, Britain, India, Singapura dan pasaran antarabangsa yang lain.
Kami selalu mematuhi konsep "berorientasikan perkhidmatan, inovatif, dan menyediakan pelanggan dengan penyelesaian profesional" untuk mencipta nilai, untuk mencapai kerjasama yang berjaya dan menang bersama.


Kami adalah ZhongGao dari orang ramai

Pasukan kami mempunyai sebilangan besar orang yang merupakan industri cinta cinta, penuh semangat dan minda yang sama. Keperluan kami berasal dari orang ramai, kami mempunyai pasukan teknikal profesional untuk integrasi meterai, adalah perunding komunikasi semua perspektif anda.

Lengkapkan dengan kelebihan orang lain
Nilai eksistensi Zhonggao adalah untuk mencipta nilai, pasukan kami positif dan progresif dan terus memperbaiki diri, kami akan lebih baik melayani pelanggan, dan untuk mewujudkan lebih banyak nilai jenama untuk pelanggan adalah perunding perkhidmatan pengedap profesional anda.

Gabungan orang itu bersama-sama, skala ketinggian baru
Setiap hari kami berusaha untuk meningkatkan kekurangan diri, usaha kami adalah untuk mencipta jenama pelanggan kami yang terus meningkat, kami mempunyai niat terbaik dengan cara yang paling profesional untuk melayani orang ramai.