Cincin O yang dikemas

O Ring yang dienkapsulasi terbuat dari tali o-ring (silikon / FKM) dengan FEP / PFA melalui proses khas, FEP / PFA di luar dengan inersi kimianya dan elastomer pada bahagian dalam untuk ketahanan. Ia mempunyai banyak ciri: meterai tahan lama yang sangat berkesan untuk aplikasi yang paling menuntut, pekali geseran rendah, kebolehtelapan gas yang sangat baik, permukaan tanpa sambungan sama dan padat, ketahanan yang baik terhadap pengerasan dan kerapuhan, ketahanan kimia yang sangat baik, sesuai untuk hampir semua media kimia , rintangan kakisan yang sangat baik, julat suhu yang lebih luas (-60 ° C ~ 220 ° C), rintangan mampatan yang baik, prestasi anti geseran yang sangat baik, saiz yang tidak terhad, ketahanan yang sangat baik dan permukaan pelincir sendiri / halus.

Bahan prestasi tinggi yang dipilih dengan teliti memastikan prestasi cincin O
Teknologi pengelasan FEP / PFA yang unik memastikan bahawa antara muka sepenuhnya seragam dan lancar. Kawalan proses lanjutan memastikan diameter bahagian dalam dan diameter bahagian yang tepat. Ruang saiz yang tidak terhad untuk memenuhi keperluan semua pelanggan. Sistem kawalan kualiti yang ketat untuk memastikan semua keperluan pelanggan dipenuhi. Sokongan teknikal yang teliti memastikan keyakinan pelanggan. Rintangan kakisan kimia yang kuat.

Sebagai tambahan kepada logam alkali cair dan sebilangan sebatian yang mengandungi fluor,
ia mempunyai ketahanan kakisan yang kuat terhadap asid, basa, alkohol, keton, degreaser dan minyak lain. Ini dapat digunakan secara normal dalam julat suhu - 60 â „ƒ ~ + 250 â„ ƒ.
(bahan inti dalaman dan bahan pelapis elastik berbeza, dan suhu servis juga berbeza). Ia dapat digunakan dalam makanan, perubatan, perubatan dan bidang lain dengan keperluan kesihatan yang tinggi. Ia mempunyai fungsi inersia fisiologi, pensterilan dan pembasmian kuman.
Ia mempunyai daya tahan geseran yang rendah, tidak ada lekatan dan kesan merayap.

Inti dalaman yang elastik mempunyai punggung pegas yang baik, yang sangat meningkatkan kesan pengedap cincin-O.
Segel mekanikal, meterai diafragma, meterai sistem penyejukan, meterai pam mekanikal, meterai bingkai penapis, injap pengatur penyaman udara, jarum suntikan yang boleh digunakan semula, injap rama-rama, injap penyahmampatan / kecemasan, meterai cecair korosif, meterai sistem pembuatan air dengan ketulenan tinggi, saluran paip pembongkaran cepat tekanan rendah meterai sistem, meterai penutup diameter besar kilang kimia, meterai bejana tekanan, meterai bebibir, meterai pemampat, stesen bekalan gas, stesen vakum, stesen bekalan susu / minuman, penapis udara mesin kenderaan, mesin pengisi makanan / kosmetik / ubat / racun perosak.

Tekanan kerja: hingga 25MPa, disarankan untuk menggunakan cincin penahan ketika berada di atas 5MPa.
Suhu kerja: - 60 â „ƒ ~ + 250 â„ ƒ.
Medium kerja: hampir semua media cecair, gas dan kimia.
Walaupun ukuran produk dan ukuran yang disyorkan dari cincin O yang dilapisi sepenuhnya sama dengan cincin O getah, sifat tegangan bahan pelapis adalah buruk, jadi perhatian harus diberikan kepadanya semasa pemasangan dan penggunaannya. Projek yang sukar dipasang mesti disiapkan dengan bantuan alat pemasangan tambahan, agar tidak merosakkan cincin-O dan kehilangan fungsi pengedap. Perhatian harus diberikan kepada anti pemotongan, anti penyemperitan, anti putar dan anti pencemaran semasa pemasangan.


Cincin O yang dikemas kami semua dibuat di China, anda boleh yakin untuk membeli produk dari kilang kami. Zhonggao adalah salah seorang profesional pengeluar dan pembekal di China. Anda boleh membelinya dengan harga yang murah dari kilang kami. Produk kami boleh disesuaikan. Untuk maklumat lebih lanjut, hubungi kami sekarang.