Mesin basuh

Produk getah lembaran nipis yang menutup antara dua permukaan statik bebibir logam atau sendi lain. Sesuai untuk pelbagai mod pergerakan: gerakan putar, gerakan timbal balik paksi atau gerakan gabungan. Sesuai untuk pelbagai media kedap yang berbeza: minyak, air, gas, media kimia atau media campuran lain; Reka bentuk ringkas, struktur padat, pemasangan dan pembongkaran yang mudah.
Sesuai untuk pelbagai bentuk pengedap: pengedap statik, pengedap dinamik;
Struktur keratan rentas gasket rata sangat sederhana, dan mempunyai
fungsi pengedap diri, dan prestasi pengedap yang boleh dipercayai;
Kerana struktur gasket rata dan bahagian pemasangannya sangat sederhana dan
Secara standard, sangat mudah dipasang dan diganti.
Gasket rata getah dapat berperanan dalam pelindung, pelekapan, penyangga dan lain-lain.

Terdapat lebih banyak kelebihan seperti berikut: Gloss permukaan yang baik
Ketahanan yang sangat baik
Kesan kedap yang sangat baik
Rintangan cuaca yang sangat baik
Keserasian bahan kimia yang sangat baik & stabil
Model Bukan Standard boleh disesuaikan
Boleh disesuaikan mengikut gambar pelanggan
Teknik matang
kualiti meja

Mesin cuci mempunyai prestasi rintangan suhu tinggi dan rendah yang luar biasa, mengekalkan keanjalan yang baik dalam julat suhu -70â „ƒâ €” + 260â „ƒ, rintangan ozon dan rintangan penuaan cuaca. Ia sesuai untuk menutup gasket pada mesin termal. Ia tidak beracun, boleh digunakan untuk penebat haba, produk penebat dan produk getah perubatan. Pada masa yang sama, ia mempunyai sifat yang sangat baik seperti kalis air, tahan api, rintangan suhu tinggi, kekonduksian elektrik, rintangan lelasan dan ketahanan minyak. Ia digunakan secara meluas dalam mesin, elektronik, paip dan industri lain.
Polimer yang terbentuk oleh kopolimerisasi emulsi butadiena dan akrilonitril terkenal dengan ketahanan minyaknya yang sangat baik, serta ketahanan lelasan yang baik, ketahanan penuaan dan kedap udara. Jadi ia banyak digunakan dalam industri getah.
Mesin cuci mempunyai ketahanan suhu tinggi, dapat digunakan di lingkungan -20â „ƒï¼ + 200â„ ƒ, tahan terhadap oksidan kuat, minyak, asid dan alkali. Biasanya digunakan dalam lingkungan suhu tinggi, vakum tinggi dan tekanan tinggi, juga sesuai untuk persekitaran minyak, banyak digunakan dalam sektor petroleum, kimia, penerbangan, aeroangkasa dan sektor lain.
Gasket rata getah banyak digunakan dalam industri automobil, elektronik, kimia,
anti-statik, penghambat kemasyhuran, makanan, ubat-ubatan, pelbagai industri mesin dan peralatan.
Ia mempunyai banyak sifat seperti kalis air, tahan api, tahan minyak, ketahanan lelasan, rintangan ozon, tahan cuaca, rintangan penuaan dan lain-lain.
Mesin basuh kami semua dibuat di China, anda boleh yakin untuk membeli produk dari kilang kami. Zhonggao adalah salah seorang profesional pengeluar dan pembekal di China. Anda boleh membelinya dengan harga yang murah dari kilang kami. Produk kami boleh disesuaikan. Untuk maklumat lebih lanjut, hubungi kami sekarang.