Kelebihan produk O Ring!

- 2021-09-11-

O cincin di hadapan kami untuk memberitahu anda keadaan umum tentangnya, untuk cincin O ia mempunyai kelebihan tersendiri dalam pengedap, kerana cincin O anda juga tahu apa itu, anda dapat memahami dari perkara berikut.

1, saiz struktur kecil, pemasangan dan pembongkaran yang mudah. Kerana o-ring itu sendiri dan bahagian pemasangan strukturnya sangat mudah, dan telah membentuk standard, jadi sangat mudah dipasang dan diganti. Segel statik dan dinamik dapat digunakan, hampir tidak ada kebocoran ketika digunakan sebagai meterai statik.

2, penggunaan satu-cincin cincin, kesan kedap dua arah.

3, rintangan geseran dinamik kecil.

4, harga rendah. Varieti bahan boleh dipilih mengikut cecair yang berbeza: getah nitril butadiena (NRB), getah fluorin (FKM), getah silikon (VMQ), getah etilena propilena (EPDM), getah kloroprena (CR), getah butil (BU), polytetrafluoroethylene ( PTFE), getah asli (NR) dan sebagainya.

Maksudnya, struktur cincin-O sederhana, mudah dibongkar, dan pengedap yang baik, harga sederhana, jadi ini adalah salah satu kelebihannya, tetapi juga ketika kita memilih untuk mempertimbangkan prestasi biaya.